Ordre lagt på hverdage inden kl. 15, vil blive leveret første kommende hverdag

Cava Bodegas Pequenos Brut Øko

6x75 cl.

Land:
Spanien
Stk pris
50,9 kr.
305,40 kr
Pris / kg:
Beskrivelse:

Bodegas Pequeños

Cava Brut Ecológico
 

Bodegas Pequeños Cava Brut Ecológico er en økologisk, tør ’blanc de blancs’ cava, der er blevet til på basis af druerne chardonnay og macabeo.

Cava dækker over de spanske mousserende vine lavet med andengæring i flasken – helt som sit meget berømte franske forbillede, hvis dyre advokater er hurtige på aftrækkeren, hvis man i sammenligningen kommer til at nævne stednavnet, der lyder som et sammentræk af ’sjap’ og ’kampagne’. Så skulle alle være med, uden nogen føler sig alt for latterliggjort eller varemærkekrænket.

 

De økologisk dyrkede druer plukkes en anelse undermodne, så de dels bevarer den syre, der er så vigtig i mousserende vin og samtidigt sørger for, at alkoholniveauet ikke løber løbsk under andengæringen, hvor boblerne samtidigt undfanges i flasken.

 

Duft og smag byder på uhøjtidelig velsmag i en tør boblevin med en frisk, sprød profil, der aromatisk går i retning af grønne æbler, citrus og lidt ’toastede’ gærnoter. Boblerne er behagelige og finishen mere end matcher vinens ambitionsniveau.

 

Cava er uomtvisteligt en dejlig skåle-vin, men husk også på, det er alsidig madvin, der kan nydes gennem et helt måltid.

Relaterede produkter